sing kita

grup Manufaktur Ego dumunung ing Shanghai, sawijining perusahaan anjog ing China. Ego nawakake layanan dhuwur-bareng khusus ing ngembangaken project, lan produk Manufaktur adat dening ngecor plastik, casting investasi, pangolahan pabrikan logam, lan sapiturute

More ...
  • dhuwur tliti CNC laser welding sheet metal
  • welding
  • Ingeniería-sektor-internas
  • Wire-EDM
  • Manufaktur alat
  • Déwan