кои сме ние

Его производство група се наоѓа во Шангај, водечки производител во Кина. Его нуди висок соработка услуги посебно во развојот на проектот, како и производство на сопствени производи од пластични калапи, инвестиции кастинг, процеси метал измислица, итн

Повеќе...
  • Висока прецизност ЦПУ ласерско заварување лим
  • заварување
  • ingenieria сектор-internas
  • Жица EDM
  • производство алатка
  • собранието