kush jemi

Grupi i prodhimit të Ego është e vendosur në Shanghai, një prodhues kryesor në Kinë. Ego ofron shërbime të lartë të bashkëpunimit të veçantë në zhvillimin e projektit, dhe prodhimin e produkteve me porosi nga derdhur plastike, hedhjes investimeve, proceset trillim metalike, etj

Më shumë ...
  • precision të lartë CNC lazer saldim fletë metalike
  • saldim
  • INGENIERIA-Sector-internas
  • Wire-EDM
  • mjet i prodhimit
  • asamble