saha kami

grup manufaktur ego anu lokasina di Shanghai, produsén ngarah di Cina. Ego nawarkeun jasa tinggi-kolaborasi husus dina ngamekarkeun proyék, sarta produk manufaktur custom ku molding plastik, casting investasi, prosés fabrikasi logam, jsb

Tambih deui...
  • precision tinggi CNC laser las lambar logam
  • las
  • ingenieria-sektor-internas
  • Kawat-nyah
  • manufaktur alat
  • papanggihan